AutorWiadomość

Koala

dołączył/a: 2007-02-25

do góry

Koncert w Johnnym Rockerze 16.06.2007
Witam uśmiech Wreszcie doczekalem sie koncertu w Poznaniu uśmiech Bilety sa gdzies do kupienia za wczasu, czy przy wejsciu dopiero uśmiech?? Pozdrawiam xDD

Piotr

administrator

dołączył/a: 2006-11-09

na dół

Nam również będzie miło zagrać dla Was kolejny raz w Poznaniu.

Bilety do nabycia w CiM przy ul. Ratajczaka 44.
Do zobaczenia na koncercie!

Koala

na dół

jeszcze jedno uśmiech
Sami gracie?? uśmiech

Marek

administrator

Marek

dołączył/a: 2006-11-14

na dół

wszystko wskazuje na to, że gramy sami? to źle czy dobrze?

Koala

na dół

hmm... zalezy kto by z Wami grał oczko

gumiś

gumiś

dołączył/a: 2007-02-27

na dół

uu dawno mnie tu nie było ,ale widzę że koncercik się szykuje. hyhyhy możliwe że się pojawie uśmiech

Dodano 2007-06-17 15:23
Niestey nie mogłem być... jak było ?? jakiaś relacja z koncertu by się przydała :P

Grabarz

Grabarz

dołączył/a: 2007-06-18

na dół

Co do relacji, to możesz przeczytać moją - [url]http://www.tutej.pl/cms.php?i=23832[/url]

Prześwit

dołączył/a: 2007-06-26

na dół

Zarąbisty koncert! Jeden z lepszych, na jakich ostatnimi czasy byłem uśmiech)) Pozdrówka dla całej kapeli!

Evillady

Evillady

dołączył/a: 2007-06-24

na dół

No pewnie, pewnie, chwalcie dalej, żeby tym, co nie byli żal nie powiem co ściskał :-D No, ale ja za to byłam w Arenie :-P

MeeHow

dołączył/a: 2007-02-08

na dół

jak już się dorwałem do forum to i tutaj coś skrobnę uśmiech a niech żal ścieska niektórym to i owo bo jest czego żałować jeśli się nie poszło... (ale nie bierzmy tego tak osobiście oczywiście uśmiech tracę już powoli rachubę na ilu już waszych koncertach byłem jeszcze troszkę i trudno będzie się doliczyć :P podoba mi się, że z każdym razem widać coraz większą swobodę z jaką się czujecie na scenie. Solóweczka Kacpra też dodała fajnego smaczku - się rozbujało towarzystwo na sali :P No i chyba pierwszy raz mieliście swój support... no no uśmiech wprawdzie było troszkę problemów z nagłośnieniem, ale mimo wszystko koncert wspominam bardzo miło, a Kubusiom aż się łezka w oku zakręciła po takiej dedykacji uśmiech Pozdrawiam i wyczekuję Woodstocku uśmiech - co? ja nie przyjadę? :P
copyrights 2005- 2009 Amaryllis