AutorWiadomość

tryper

dołączył/a: 2007-02-12

do góry

WROCŁAW 11.02.2007
Dzięki za koncert!
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, pasji grania i urody wokalistki (brawa dla stylistki)! Świetny koncert! Doceniam nowy kawałek, dopracowany specjalnie na tą chwilę. Żałuje tylko, że nie graliście dwa razy dłużej i nie oparliście się pokusie bisu!!! WROCŁAW DZIĘKUJE I ZAPRASZA PONOWNIE! Czekam na long play!

Consumatum

dołączył/a: 2007-02-12

na dół

„Matrimonium nonconsumatum matrimonium non est”
Nie jestem fanem ciężkiego rocka. Na wrocławski koncert wybrałem się ciekaw nowych dokonań pana Domagalisa. Obserwuję poczynania tego ludzika od kilkunastu lat i muszę powiedzieć, że każdy jego twór jest dla mnie nowym wyzwaniem. Nie inaczej było i tym razem, choć ilość decybeli przerosła w pewnym momencie moje możliwości. Mimo to, dałem się porwać jedynemu w swym rodzaju wykonaniu utworów muzyki dawnej i przeżyłem swoisty odlot szczególnie słuchając Waszej interpretacji hymnu ‘Breve Regnum’ (oh, ten piękny głos Ewy z wściekłym rockiem). Nie wiem co Was czeka, jaka będzie ścieżka Waszej kariery, wąska kręta i krótka, czy wprost przeciwnie. Widzę jednak ogromny potencjał i to nie ‘tylko w Waszych oczach’… jestem pewien że już wkrótce się on zaktualizuje uśmiech.

dkladoczny

dołączył/a: 2007-02-13

na dół

koncert
Koncert bardzo mi się podobał. Był nieco za krótki i brakowało bisu. Być może powinien odbyć się w bardziej kameralnej atmosferze i wtedy byłby większy kontakt z publicznoscia, bo wcale aż tak mało ludzi nie było. Będę wam kibicował. Powodzenia
copyrights 2005- 2009 Amaryllis