AutorWiadomość

Broda

administrator

Broda

dołączył/a: 2006-10-01

do góry

Prywatne wiadomości
Witam, kolejna ciekawostka dropsa na naszym forum to prywatne wiadomości.
Wszelkie uwagi mile widziane.

Loure

dołączył/a: 2006-12-13

na dół

Ej, coś się normalnie zepsuło. Nieźle się naprodukowałam nad jedną wiadomością i mi ją zeżarło. No dobra, raz się może zdarzyć, więc napisałam drugą. ALE ZNOWU TO SAMO!!! Jak chciałam wysłać to mi nie wiadomo dlaczego całą wiadomość wcięło, wylogowało mnie i kazało od nowa zalogować. Tak po prostu! I to nie ja coś zepsułam, chociaż mam do tego wybitny talent. Po prostu jak klikam "wyślij" to dzieje się jak wyżej opisane. Wcześniej takich problemów nie było. Proszę coś z tym zrobić.

Dodano 2006-12-28 14:07
Już doszłam do tego, co jest nie tak. Po prostu wiadomość może mieć określoną długość. Nie może być zbyt długa. To tak na przyszłość dla zainteresowanych oczko

Broda

administrator

Broda

dołączył/a: 2006-10-01

na dół

Wydaje mi się, że to nie jest kwestia długości wiadomości. Wyślę Ci zaraz bardzo długą prywatną wiadomość aby się przekonać. Temat prywatnej wiadomości może mieć 255 znaków a sama wiadomość 65535 znaków, więc raczej sporo.
Jeżeli po napisaniu i próbie wysłania wiadomości dostajesz okienko logowania to raczej dlatego, że pisanie trwało na tyle długo, że zostałaś automatycznie wylogowana. Po zalogowaniu wiadomość powinna zostać wysłana.
copyrights 2005- 2009 Amaryllis