Forum » Sprawy techniczne » Forum » Prywatne wiadomości | |
| Autor | Wiadomość |
|
Broda administrator
dołączył/a: 2006-10-01 postów: 18 skąd: Zielona Góra |
Wysłany: 2006-12-18 12:15Prywatne wiadomości Witam, kolejna ciekawostka dropsa na naszym forum to prywatne wiadomości. Wszelkie uwagi mile widziane. |
|
Loure dołączył/a: 2006-12-13 postów: 11 skąd: Poznań |
Wysłany: 2006-12-27 23:34 Ej, coś się normalnie zepsuło. Nieźle się naprodukowałam nad jedną wiadomością i mi ją zeżarło. No dobra, raz się może zdarzyć, więc napisałam drugą. ALE ZNOWU TO SAMO!!! Jak chciałam wysłać to mi nie wiadomo dlaczego całą wiadomość wcięło, wylogowało mnie i kazało od nowa zalogować. Tak po prostu! I to nie ja coś zepsułam, chociaż mam do tego wybitny talent. Po prostu jak klikam "wyślij" to dzieje się jak wyżej opisane. Wcześniej takich problemów nie było. Proszę coś z tym zrobić. Dodano 2006-12-28 14:07 Już doszłam do tego, co jest nie tak. Po prostu wiadomość może mieć określoną długość. Nie może być zbyt długa. To tak na przyszłość dla zainteresowanych ![]() |
|
Broda administrator
dołączył/a: 2006-10-01 postów: 18 skąd: Zielona Góra |
Wysłany: 2006-12-28 20:55 Wydaje mi się, że to nie jest kwestia długości wiadomości. Wyślę Ci zaraz bardzo długą prywatną wiadomość aby się przekonać. Temat prywatnej wiadomości może mieć 255 znaków a sama wiadomość 65535 znaków, więc raczej sporo. Jeżeli po napisaniu i próbie wysłania wiadomości dostajesz okienko logowania to raczej dlatego, że pisanie trwało na tyle długo, że zostałaś automatycznie wylogowana. Po zalogowaniu wiadomość powinna zostać wysłana. |
Forum » Sprawy techniczne » Forum » Prywatne wiadomości | |