Forum » Forum zespołu Amaryllis » Płyty i single » cisza na morzu, czyli rzecz o płycie, której... | |
| Autor | Wiadomość |
|
V dołączył/a: 2007-07-19 postów: 13 skąd: Toruń |
Wysłany: 2009-01-08 23:17cisza na morzu, czyli rzecz o płycie, której... materiał nagrano, ale,o ile się nie mylę, jak do tej pory nie wydano. jak stoją sprawy z płytą? pytam z czystej ciekawości. czy nikt nie chce jej wydać? |
|
Marek administrator
dołączył/a: 2006-11-14 postów: 20 skąd: Poznań |
Wysłany: 2009-01-10 21:16cisza przed burzą Dzieje się dużo - jeszcze nie umarliśmy Płyta zostanie wydana - i to już niebawem - myślę, że niedługo ogłosimy wszem i wobec datę oficjalnego wydania. Wielkie wytwórnie zagraniczne, choć początkowo bardzo zainteresowane, ostatecznie nie zaoferowały nam zadowalającego kontraktu lub też cichaczem się wycofały z wcześniejszych, pięknie brzmiących deklaracji. Postanowiliśmy wydać płytę SAMI, oczywiście mając poparcie autorytetów ze świata muzycznego w Polsce i za granicą. Nie zaczynamy więc wszystkiego od początku. |
|
V dołączył/a: 2007-07-19 postów: 13 skąd: Toruń |
Wysłany: 2009-01-12 23:04 bez przesady! o umieraniu nic nie mówiłam! stwierdziłam tylko, że coś ucichło... "Postanowiliśmy wydać płytę SAMI" - gratuluję! mam nadzieję, że włożony w to przedsięwzięcie wysiłek zostanie dostrzeżony i DOCENIONY powodzenia w dalszej pracy! |
Forum » Forum zespołu Amaryllis » Płyty i single » cisza na morzu, czyli rzecz o płycie, której... | |