AutorWiadomość

V

dołączył/a: 2007-07-19

do góry

SOS festiwal 29.07.2007
aż się dziwię, że jeszcze nikt o tym nie wspomniał:

serdecznie gratuluję wygranej!

co prawda na tegorocznym SOS niestety nie byłam, ale uczestniczyłam w koncercie Amaryllis w Toruniu, który odbył się pół roku wcześniej, więc jak tylko wyczytałam, że zespół startuje w na Małej Scenie, bardzo się ucieszyłam. Jakkolwiek nigdy nie słyszałam pozostałych wykonawców, to miałam takie przeczucie, że Amaryllis ma duuuże szanse na wygraną. Można więc powiedzieć, że byłam z wami duchowo oczko

Skromni jesteście! Wg. mojego nieprofesjonalnego ucha na festiwale nadajecie się jak najbardziaj, a to, że was tam nie chcą to inna para kaloszy

Malgorzata

Malgorzata

dołączył/a: 2006-12-17

na dół

:)
Gratuluję, bardzo się cieszę. Oby tak dalej i do przodu. Rozwijajcie się. Żałuję, że nie zaglądałam wcześniej na stronę. Przyjechałabym do Torunia, ale przegapiłam sprawę Może jeszcze kiedyś uda mi się trafić na koncert.

lothian

dołączył/a: 2008-06-30

na dół

Witam . Przyglądam sie Wam juz od 2 roku i czekam na płytę , mam nadzieje ze wypelnicie pustke po bydgoskim Abraxasie , choc chyba to troszeczke inny styl . Na zywo ogladalem Was pierwszy raz i wypadliscie bardzo dobrze , choc wydaje mi sie ze wokal byl troche za cicho , ale mimo wszystko bylo super .
Pozdrowienia , trzymam kciuki za płyte
copyrights 2005- 2009 Amaryllis