AutorWiadomość

Broda

administrator

Broda

dołączył/a: 2006-10-01

do góry

Prologos
Premiera singla Prologs planowana jest na 13 grudnia 2006. Natomiast już dziś - w dziale <b>mp3</b> - można wysłuchać fragmentów utworów z tego singla.
Zapraszam do dzielenia się wrażeniami.

Osobiście dodam, że wszystkie kawałki są naprawdę dobre i każdy coś w sobie ma, ale Lux umbra Dei to dla mnie debeściak. Odpływam przy nim uśmiech Może dlatego, że zakochany jestem w Ewy wokalu (tylko wokalu - spokojnie Marek oczko ), ale to inna para kaloszy.

No i te ostre rify w Breve Regnum... Ech!

Marek

administrator

Marek

dołączył/a: 2006-11-14

na dół

Dzięki Radziu za dobre słowo. Na ciebie zawsze mogę liczyć uśmiech Osobiście podzielam twoją fascynację głosem Ewy i nie tylko!

Malgorzata

Malgorzata

dołączył/a: 2006-12-17

na dół

Prawda, Lux zwala z nóg.

Amelie

dołączył/a: 2006-12-13

na dół

Ja jestem po pierwszym przesłuchaniu Waszego singla i najbardziej spoodbało mi się Breve Regnum. Gdy byłam na Waszym koncercie (w P21) Prologos wydawał mi się lepszy... Zmieniam zdanie i coraz bardziej lubię głos Ewy!

Loure

na dół

No cóż... Ja Wasz singiel słuchałam tak wiele razy, że już straciłam rachubę... oczko Wszystkie trzy utwory są świetne. W tej chwili jestem najbardziej pod urokiem "Breve Regnum", chociaż na początku moim zdecydowanym ulubieńcem był "Prologos", podobnie jak Amelie. Teraz nie potrafię do końca zdecydować oczko A co do "Lux umbra Dei"... Cóż, uważam, że parę innych piosenek macie lepszych, ale to już kwestia gustu.

hellraiser84

dołączył/a: 2006-12-19

na dół

Zgodzę się ze wszystkimi wypowiedziami wcześniej. Wasz singiel na stałe zagościł w moim telefonie. Szkoda jednej tylko rzeczy, że jest to singiel. Wasza muza jest tak wspaniała, że ma się ochotę słuchać jej więcej. Trzymam za wasw kciuki abyście jak najszybciej wydali pełną płytę uśmiech.

Amelie

na dół

Dołączam się! Czekamy na całą płytę!

gumiś

gumiś

dołączył/a: 2007-02-27

na dół

Nom właśnie ,a wiadomo kiedy będzie cały album ??

Amelie

na dół

Pewne żródła "poinformowały" mnie, że macie zamiar nagrywać już w tym miesiącu, a album miałaby się ukazać w wakacje. Ile w tym prawdy?
copyrights 2005- 2009 Amaryllis